З якими овочами працюють найчастіше
Після перегляду вибірки фото виробів з овочів стає зрозуміло, що для роботи можна використовувати різні плоди, а також будь-які інші природні та штучні матеріали.
Найлегше маніпулювати зручними для обробки екземплярами. До них відносять овочі з помірно щільною шкіркою і не надто м’якою внутрішньою частиною. До них можна зарахувати:
- Огірок;
- Кабачок;
- Морква;
- Баклажан;
- Картопля.
Найбільш поширеними варіантами вважаються овочі з невисокою ціною, масовою поширеністю. Примірники вибирають, орієнтуючись на вигадану ідею.
При правильному підході гарний виріб можна створити з єдиного плоду або використовувати цілий набір дарів природи.
Способи виконання різних виробів
Підбирати ідеї для виробу з овочів можна, дивлячись на готові приклади. Так найчастіше роблять тоді, коли необхідно виконати щось складне.
Якщо метою творчості є розвиток дитини, краще пофантазувати самостійно. До процесу залучають дітей.